Over ons

Isolatiebedrijf uit Limburg

Optimaal woon- of werkcomfort, wie wil dat nu niet? Toch is het niet lastig om uw woning of bedrijf te voorzien van goede isolatie. Er zijn vele isolatiebedrijven die u hierbij kunnen assisteren. Hoe kiest u een isolatiebedrijf dat met u meedenkt en ruime ervaring heeft in verschillende isolatietypes -en uitvoeringen?

Graag stellen wij ons voor. Isolatiewerken AFP; een vaste waarde binnen de isolatiebedrijven in België, gelegen te Limburg, dat dichtbij de klant staat, met oog voor de juiste oplossing op uw maat.

Kies voor isolatiebedrijven met ervaring
Isolatiewerken AFP heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van thermische en akoestische isolatiewerken. Voor zowel voor als na- isolatie bij particulieren of bedrijven, alsook bij een renovatie- of nieuwbouwproject helpt ons team van gekwalificeerde vakmensen u graag verder. Of u nu isolatie behoeft voor uw vloer, spouw, zolder, dak of kruipruimte, ons isolatiebedrijf in Limburg maakt een einde aan hoge energiefacturen. Isolatiewerken AFP is, naast Knauf isolatiespecialist, ook expert op het gebied van het naadloos spuiten van Polyurethaanschuim, ook wel PUR-schuim isolatie genoemd. Nieuw is ook onze oplossing voor EPS isolatie Wilt u meer informatie over de isolatiemogelijkheden voor uw woning of bedrijf? Wilt u weten hoe u de nodige voordelen en premies kunt bekomen? Neem contact op of bel naar het telefoonnummer +32 497 42 86 88.