Zoldervloer isolatie

+ Optimaal comfort en maximale besparing
+ Doeltreffend kosten en energiebesparende uitvoering/investering tov dakisolatie
+ Komt in aanmerking voor voordelen en premies
Zolder laten isoleren

Uw zolder isoleren kan op meerdere manieren. Het maakt niet uit of de ruimte in gebruik is als kantoor, opslag of slaapkamer. Zolderisolatie is te allen tijde een goed idee. Kies voor optimaal comfort en maximale besparing. Uw zolder laten isoleren door Isolatiewerken AFP gebeurt professioneel en effectief.

Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij uw zolder isoleren. Zowel het zolderdak alsook de zoldervloer komen in aanmerking.

  • Zolderdak isolatie: thermische zolderisolatie tussen de spanten of kepers. Kijk voor meer informatie bij dakisolatie.
  • Zoldervloer isolatie: indien u uw zolder enkel gebruikt als stockeerruimte, kan vloerisolatie met PUR u een goede oplossing bieden. De warmte van onderliggende kamers kan niet verloren gaan. Kijk voor meer informatie bij Vloerisolatie PUR.
  • Verloren zoldervloer isolatie: indien u uw zolder niet gebruikt, de zogezegde ” verloren zolders”, kan zolderisolatie door middel van Supafil Loft een goede oplossing zijn. Het isoleren van de verloren zolders met Supafil ‘LOFT” is een eenvoudigere ingreep dan het aanbrengen van isolatie tussen gordingen of sporenkap van het dak.

Indien u uw zolder wilt laten isoleren of meer informatie wenst, dan nodigen wij uw graag uit om contact op te nemen. Ook voor een zolderisolatie offerte kunt u ons contacteren. Profiteer van de aantrekkelijke prijstarieven die wij hanteren voor uw zolderisolatie en maak kennis met de voordelen en premies die de overheid u biedt wanneer u kiest voor een optimaal geïsoleerde woning.

Op deze manier is zolderisolatie ook voor u binnen handbereik. Neem contact op, bel met een van onze medewerkers via nummer 0497/42 86 88 of vraag meteen een offerte voor uw zolderisolatie.