Vloerisolatie PUR

+ Meer comfort in huis
+ Naadloze plaatsing
+ Ideaal voor vloerverwarming
+ Vorst- en warmtebestendig
+ Zeer goede thermische isolatiewaarde
+ Geschikt voor iedere vloer

Koude voeten, een onbehaaglijk gevoel. Het is verleden tijd door de aanleg van goede vloerisolatie. Niet alleen het comfort zal toenemen, de hoge energiefacturen zullen verdwijnen. Gespoten vloerisolatie met schuim zorgt voor warmte en demping van geluid, zowel bij nieuwbouw- als bestaande woningen. Geschikt voor iedere vloer: van huiskamer, zolder tot kelder!

Isolatie met PUR is een perfecte manier om de energiefactuur van uw woning of bedrijf te verlagen. De isolatiewaarde van PURschuim, ook wel Polyurethaanschuim of PU isolatie genoemd, is zeer hoog. PUR spuitisolatie wordt naadloos aangebracht. Door deze slimme en efficiënte toepassing van het isolatieschuim zijn tocht of luchtgaatjes uitgesloten.

Uitermate geschikt als:

• Vloer isolatie, thermische – en akoestische isolatie; vloerverwarming geen probleem!
• Kruipkelder isolatie (meer info)
• Zoldervloer isolatie (meer info)

PUR Spuit-isolatie, de beste isolatievorm aan de beste prijs

Polyurethaan is een gesloten cellig materiaal met positieve eigenschappen. Op het gebied van isoleren wordt PUR vooral in schuimvorm toegepast. Op die manier is de PUR spuit-isolatie perfect en naadloos aan te brengen.

Vooral vloeren maar ook zolders en kruipkelder plafonds kunnen worden behandeld met PUR isolatie materiaal. De cellen houden de droge lucht vast en stoten vochtige lucht af. PUR spuit-isolatie kent een lange levensduur en is niet vatbaar voor schimmels.

Vloerisolatie voor vloerverwarming

Wordt uw woning op temperatuur gehouden door middel van vloerverwarming? Vloerisolatie bij vloerverwarming zorgt voor een grotere besparing! Gespoten PUR hecht naadloos en kan verwerkt worden zonder boren of snijden. De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strengste bouwkundige normen en zijn ATG gekeurd. Indien nodig toppen wij ook de isolatielaag af ter voorbereiding van vloerverwarming. Polyurethaanschuim is vorst -en warmtebestendig van -50 °C tot +100 °C.

EPB-productgegevens databank
IN-SITU SAMENGESTELDE ISOLATIEMATERIALEN (PDF)

Technische Goedkeuring ATG met Certificatie (PDF)

Overzicht R-waarde : Polyurethaanschuim – ATG gekeurd.

DIKTE    R-WAARDE : m².K/W

5 CM     1.90
6 CM     2.40
7 CM     2.80
8 CM     3.20
9 CM     3.60
10 CM   4.00
11 CM   4.40
12 CM   4.80

PUR vloerisolatie werkwijze
  • Muren, deuren en ramen worden afgeplakt.
  • De vloer dient stof en materiaal vrij te zijn.
  • Spuiten van PUR kan op de vloer en/of op de leiding geplaatst worden
  • Aftoppen van de vloer.(mbt vloerverwarming)
  • Opruimen van de werf

Vraag vrijblijvend om de eventuele uitvoerings- en betalingsvoorwaarden: info@isolatiewerkenafp.be

PUR vloerisolatie werkwijze

Bent u niet in de mogelijkheid om uw dak te isoleren? Het isoleren van de zoldervloer is een volwaardig alternatief. Het voordeel van zoldervloerisolatie is, dat dit een goedkopere & kleinere ingreep is, doch een evenwaardige oplossing. Deze manier van isoleren is zeer geschikt wanneer u de zolderverdieping gebruikt als stockage ruimte.

De warmte krijgt geen kans meer om tot op de bovenste verdieping te stijgen en houdt de warmte beneden in de leefruimte. Een optimaal wooncomfort en rendement van uw energieverbruik is hier van toepassing.

De prijs van PUR Isolatie

Heeft u interesse in een goede en efficiënte isolatie? Vraag dan naar de PUR isolatie prijs bij Isolatiewerken AFP. Onze goed opgeleide vakmensen hebben ruime ervaring in het aanbrengen van PUR isolatie. Onze werkzaamheden worden veilig uitgevoerd, uw huis wordt vanzelfsprekend keurig behandeld en schoon opgeleverd. U zult versteld zijn over de aantrekkelijke prijs en hoge service van onze vakmensen!

Wilt u aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of bel 0497 42 86 88.