Binnenmuur isolatie

+ Snelle en eenvoudige plaatsing
+ Hoogwaardig product
+ Optimale energiebesparing
+ Optimale en volledige vulling
+ Brandveilige isolatie
+ Geen energieverlies

SUPAFIL, een veelzijdig systeem dat kan toegepast worden in nieuwbouw, renovatie, staalframe en houtskeletframe voor de isolatie van o.a. uw binnenmuur. SUPAFIL is een inblaaswol die snel en eenvoudig is aan te brengen in wanden, plafonds en hellende daken om uw woning optimaal te isoleren. Zo kan u uw binnenmuur, dak of plafond efficiënt isoleren.

Muren luchtdicht isoleren
Een nieuwe trend : luchtdicht bouwen !

Knauf Insulation biedt u een perfecte oplossing voor luchtdicht bouwen in Nieuwbouw (spouwmuren) alsook in houtskeletwanden en staalbouwwanden. Met de juiste combinatie van hoogwaardige producten realiseert u een duurzame, luchtdichte en energiezuinige woning.,

Supafil Timber Frame alsook Supafil Cavity Wall biedt u de mogelijkheid om uw (spouw)muren/wanden in een mum van tijd op een eenvoudige en snelle manier luchtdicht, thermisch en akoestisch te isoleren en u een optimale energiebesparing te garanderen!

De duurzame isolatie oplossing voor houtskeletbouw & staalbouw(PDF)

Na-isoleren met Supafil inblaaswol (PDF)

Wilt u meer informatie over het isoleren van muren of vrijblijvend een offerte aanvragen voor muurisolatie? Dat kan! Contacteer ons en wij helpen u graag verder!