Isoleren

Een hoge energiefactuur, daar wordt niemand vrolijk van. Toch kunt u de factuur verlagen en uw wooncomfort verhogen door uw woning goed te isoleren. Een goede isolatie houdt de warmte binnen en de verwarming hoeft hierdoor minder hard te branden.
Isoleren van uw woning begint bij uw dak
Isoleren van woningen is van belang bij nieuwbouw maar ook bij een bestaande bouw of renovatie. Isolatiewerken AFP is een zeer ervaren isolatiebedrijf en de werkzaamheden worden dan ook professioneel uitgevoerd. Voor een correcte isolatie en tevens een maximaal rendement kunt u kiezen uit verschillende soorten isolatie materiaal en isolatie mogelijkheden.
Dakisolatie
Een correcte plaatsing van dakisolatie is even belangrijk als het kiezen van het juiste materiaal en de isolatiewaarde. Afhankelijk van welk soort dak uw woning heeft, geeft AFP Isolatiewerken u een correct advies met welke materialen en hoe u het best uw dak isoleert… Meer informatie over dakisolatie.
Vloerisolatie met EPS
EPS is een “ecologisch” product dat op een relatief goedkope(re) manier “duurzaam” isoleert. EPS isolatie heeft als voordeel dat de lambda-waarde, drukvastheid en kwaliteit zeer goed is voor zowel “thermische” als “akoestische” uitvoeringen. Hoge installatie diktes vormen geen probleem, diktes tot 50 cm of meer kunnen in één bewerking worden verwerkt. Het isoleren van vloeren zal voor meer leefcomfort zorgen in de winter, maar ook in de zomer… meer informatie over vloerisolatie EPS
Vloerisolatie met PUR
Het akoestisch of thermisch isoleren van de vloer is zeer doeltreffend. Pur-isolatie kan zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde worden aangebracht…meer informatie over vloerisolatie PUR.
Spouwmuur isolatie
Spouwmuren en/of verloren zolders zijn veelal niet voorzien van isolatie. Middels SUPAFILL (LOFT) kunt u tot 26% besparen op uw energiefactuur….meer informatie over spouwmuur isolatie.
Zoldervloer isolatie
Warmte stijgt en gaat veelal verloren via de zolder. Middels goede isolatie aan de zoldervloer kunt u flink besparen! Meer informatie over zolder isolatie.
Kruipkelder isolatie
Kruipkelders en andere kruipruimtes bieden een verlaagde werkhoogte waardoor het aanbrengen van traditionele isolatie-materialen niet zo evident is. Isolatiewerken AFP heeft een perfecte oplossing…meer informatie over kruipkelder isolatie.
Binnenmuur isolatie
“Luchtdicht bouwen”, een regel die in de toekomst nog veel zal moeten toegepast worden! AFP isolatiewerken biedt u een duurzame en veelzijdige oplossing voor het bouwen en/of isoleren van luchtdichte woningen in nieuwbouw en houtskelet! …. Meer informatie over binnenmuur isolatie.